Departamente
TOATE DEPARTAMENTELE.NoutatiAlergologieAnaliza urineiAnatomie patologicaAnatomie patologica 2AutoimunitateBacteriologieBiochimieDroguriGeneticaHematologieHemostazaHepatiteHormoniImunitateImunohematologieImunohistochimieInfectioaseIntoleranta alimentaraMarkeri tumoraliMedicamenteMetabolismMicologieOncologie molecularaParazitologieProteine de faza acutaProteine specialeSarcina si fertilitateSerologieStatus oxidativToxicologieVitamine
Panel 96 alergeni (inhalatori si alimentari)
ID
Panel 96
DEPARTAMENT
Alergologie
DENUMIRE
Panel 96 alergeni (inhalatori si alimentari)
DURATA
10
PRODUS BIOLOGIC
Ser
CANTITATE
1 ml
OBS
Pret 420 lei.
Despre analiza - Panel 96 alergeni (inhalatori si alimentari)
PANEL 96 ALERGENI ALIMENTARI SI INHALATORI DETERMINA URMATORII ALERGENI :
NR. CRT. | ALERGEN | COD | GRUP |
1 | IgE Total | tIgE | IgE |
2 | Praf de casă | h1 | Alergeni comuni |
3 | Dermatophagoides pteronyssinus | d1 | |
4 | Dermatophagoides farinae | d2 | |
5 | Epitelii de pisică | e1 | |
6 | Epitelii de câine | e5 | |
7 | Albuș de ou | f1 | |
8 | Lapte | f2 | |
9 | Gândac de bucătărie | i6 | |
10 | Arahide | f13 | |
11 | Soia | f14 | |
12 | Grâu | f4 | |
13 | Arin | t2 | |
14 | Mesteacăn | t3 | |
15 | Stejar | t7 | |
16 | Ambrosia artemissifolia | w1 | |
17 | Hamei japonez | w22 | |
18 | Pelin negru | w6 | |
19 | Alternaria alternata | m6 | |
20 | Cladosporium herbarum | m | |
21 | Aspergillus fumigatus | m3 | |
22 | Crab | f23 | |
23 | Creveți | f24 | |
24 | Macrou | f206 | |
25 | Secară cultivată | g12 | |
26 | CCD | o214 | |
27 | Piersică | f95 | |
28 | Măr | f49 | |
29 | Susan | f10 | |
30 | Acarus siro | d70 | Alergeni de interior |
31 | Tyrophagus putrescentiae | d72 | |
32 | Vitelar/ Golomăț/ Trestie/ Iarba câmpului | g1/g3/g7/g9 | Polen |
33 | Pir gros | g2 | |
34 | Timoftică | g6 | |
35 | Penicillium notatum | m1 | |
36 | Candida albicans | m5 | |
37 | Alună | t4 | |
38 | Măsline | t9 | |
39 | Arțar | t11 | |
40 | Salcie | t12 | |
41 | Plop | t14 | |
42 | Frasin alb | t15 | |
43 | Pin alb | t16 | |
44 | Cedru japonez | t17 | |
45 | Acacia | t19 | |
46 | Margaretă | w7 | |
47 | Păpădie | w8 | |
48 | Banan | w9 | |
49 | Ciulin rusesc | w11 | |
50 | Sânziană | w12 | |
51 | Talpa gâștei | w14 | |
52 | Hevea latex | k82 | Altele |
53 | Venin de albină | i1 | insecte |
54 | Venin de viespe | i3 | |
55 | Șoarece/Șobolan | e71/e73 | animale |
56 | Iepure | e82 | |
57 | Porc de guineea | e6 | |
58 | Oaie (lana) | e81 | |
59 | Hamster | e84 | |
60 | Cal | e3 | |
61 | Cod | f3 | Pești, scoici |
62 | Ton/Somon | f40/f41 | |
63 | Cambula/ Anșoa/ Merlan de Alaska | f254/f313/f413 | |
64 | Homar/ Calmar de Pacific | f80/f58 | |
65 | Țipar | f264 | |
66 | Midie albastră/ scoică/ stridie | f37/f290/f207/f338 | |
67 | Vierme de mătase | - | Carne |
68 | Carne de porc | f26 | |
69 | Vită | f27 | |
70 | Pui | f83 | |
71 | Carne miel | f88 | |
72 | Brânză de tip cedar | f81 | |
73 | Orz | f6 | Grâne |
74 | Orez | f9 | |
75 | Hrișcă | f11 | |
76 | Drojdie de panificație | f7 | |
77 | Porumb | f8 | |
78 | Morcov | f31 | Legume |
79 | Cartof | f35 | |
80 | Usturoi/Ceapă | f47/f48 | |
81 | Țelina | f85 | |
82 | Castravete | f244 | |
83 | Roșie | f25 | |
84 | Amestec citrice | f33 | |
85 | Căpșuni | f44 | |
86 | Kiwi/ Mango/ Banană | f84/f91/f92 | |
87 | Castan comestibil | f299 | Nuci |
88 | Nucă | f256 | |
89 | Alună turcească | f17 | |
90 | Migdală/ semințe de pin/ semințe de floarea soarelui | f20/f253/k84 | |
91 | Cacao | f93 | altele |
IU/mL | Clasa | Cantitate IgE specific |
0,00 – 0,34 | 0 | Nedetectabil |
0,35 – 0,69 | 1 | Slab |
0,70 – 3,49 | 2 | Moderat |
3,50 – 17,9 | 3 | Semnificativ |
17,50 – 49,99 | 4 | Puternic |
50,00 – 99,99 | 5 | Foarte puternic |
≥100 | 6 | Extrem |